Balotelli kan röra på sig – klubben i möte med Raiola

Mario Balotelli, 28, i Nice kan snart vara ett minne blott. Franska tidningar skriver att anfallaren vill lämna klubben efter att lagets tränare Patrick Vieira fryst ut honom under en tid.

Enligt Yahoo Sport ska klubben ha ett möte med agenten Mino Raiola inom kort – målet är att Balotelli ska lånas ut till sommaren då hans avtal går ut. I somras ryktades ”Super Mario” till både Marseille och Parma, den sistnämnda klubben sägs fortfarande hålla ett öga på den kontroversielle anfallaren.

Flera italienska klubbar sägs vara intresserade – Balotelli själv ser gärna en flytt till hemlandet.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier