Vändningen: Vi behöver Mesut Özil

Mesut Özil saknades mot Tottenham i ligacupen och efter det har det skrivits mycket om det var sista tecknet på att tysken lämnar Arsenal. Men managern Unai Emery har uttalat sig om Özil och det låter inte som att mittfältaren har gjort sina sista match för ”Gunners”.

– Jag vill att alla spelare med bra mentalitet ska hjälpa oss. Han kan bidra med kvalité. Vi behöver Mesut Özil, säger Emery enligt Sky Sports.

– Jag har pratat med  honom och sagt till vad vi vill få ut av honom. I morgon är han en av de 18 spelarna i truppen.

Arsenal möter Burnley.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier