PSG jagar två mittfältare – båda finns i Liverpool

Paris Saint-Germain söker med ljus och lykta en balansspelare på mittfältet – de har identifierat två tänkbara alternativ på Merseyside i England.

L’Équipe skriver att de franska mästarna har hört av sig till Everton-spelaren Idrissa Gueyes, 29, representanter för att försöka få till en deal redan i januari. Klubben sägs vara villig att erbjuda runt 200 miljoner kronor för senegalesen.

Men samtidigt uppger tidningen att Liverpools brasilianare Fabinho, 25 – som nyligen kom till klubben från Monaco – är ett namn som PSG kollar på. De vill låna honom, men Liverpool ska inte vara intresserade att skeppa iväg honom redan efter ett halvår.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier