United-spelarens agent: ”Orolig för speltiden”

Fred, 25, lämnade ukrainska Sjachtar Donetsk i somras – ny klubbadress blev Manchester United. Men tiden i England har inte varit någon succé för brassemittfältaren. José Mourinho lät honom inte få så mycket speltid, det återstår att se om han får en nytändning under caretakermanagern Ole Gunnar Solskjaer.

– Det faktum att han inte spelar gör honom orolig, men jag säger att han måste fortsätta jobba hårt på daglig basis, han måste vara tålmodig eftersom klubben genomgår en känslig period. Mycket har hänt med honom på sex månader. En ny livsstil, ett nytt språk, en annorlunda liga och en historisk klubb som United som är under press. Kanske har den här pressen en positiv inverkan på honom. Trots detta ser han det här som en inlärningsprocess, säger agenten Gilberto Silva till The Telegraph.

Silva är tydlig med att Fred inte ens har tänkt tanken att lämna klubben, och att det inte är aktuellt ens till sommaren. Brassen har ett femårsavtal med United.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier