”Fiaskotränaren” aktuell för MLS

Frank de Boer är en av kandidaterna till att ta över tränarsysslan i MLS-klubben Atlanta United uppger ESPN.

Atlanta har varit utan manager sedan Tata Martina lämnade efter klubbens finalseger över Portland med 2-0.

Den tidigare storspelaren skördade stora framgångar som tränare för Ajax mellan 2010 och 2016 då han ledde laget till fyra ligatitlar. Därefter har det gått sämre. Mycket sämre.

De Boers senaste tränaruppdrag var för Crystal Palace i Premier League, där han blev sparkad bara fyra matcher in i fjolårets säsong efter att laget inte lyckats göra ett enda ligamål. Med det är han den tränare som snabbast har fått lämna en Premier League-klubb, undantaget tillfälliga vikarier. Dessförinnan tränade han Inter, där fick han sparken efter endast 85 dagar.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier