Paul Scholes: ”Han är rätt man för Manchester United”

Paul Scholes är en Manchester United-legendar som under sina år i klubben älskades och dyrkades på Old Trafford. Under de senaste åren har den gamle mittfältaren, numera expert i tv, lidit av att se sitt lag prestera under sin normala nivå.

Nu har United sparkat José Mourinho och tagit in Scholes före detta lagkamrat Ole Gunnar Solskjaer under resten av säsongen. Men engelsmannen har ett annat tränarnamn i åtanke när han berättar för BBC vem han tycker ska träna klubben efter sommaren.

Pochettino är rätt man. Om han vill ha jobbet, då tror jag att det är hans. Han handskas briljant med media och med sitt lag. Han pushar unga spelare, men framför allt vinner han matcher. Jag vet att folk säger att han har ett bra lag i Tottenham. Det har han. Men kan han verkligen vinna ligan med Tottenham? Jag är inte säker på att han kan det, säger han och fortsätter:

– Med United kommer han kunna spendera, pengarna och han kommer vara kapabel att vinna ligan. Jag tror att om han vill ha jobbet, då är han definitivt rätt man.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier