”Ronaldo ville bara spela för Juventus”

Cristiano Ronaldo lämnade Real Madrid för Juventus inför den här säsongen. Enligt portugisens agent, Jorge Mendes, var det aldrig aktuellt med spel i någon annan klubb heller – och dialogen med Juventus inleddes mitt under säsongen.

– I januari 2018 tänkte jag och de få andra personer som visste vad som var på gång att det skulle bli väldigt svårt att ta Ronaldo till Juve, säger Mendes till Rai Sport och fortsätter:

– Jag vill göra klart för alla att det var Cristiano själv som kom med idén. Han sa till mig att han bara ville spela för Juventus, säger Mendes och berättar att han förhandlade med den italienska storklubben i flera månader.

– Cristiano trivs med klubben och lagkamraterna. Han är nöjd med serie A och verkligen glad över att spela för Juventus, fortsätter Mendes.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier