Iniesta: ”Kan inte förneka att jag vill träna Barcelona”

Andrés Iniesta är en av Barcelonas största spelare genom tiderna. Efter 22 år i den spanska klubben – vilket resulterade i mängder av troféer – lämnade han i fjol laget för spel i japanska Vissel Kobe.

34-åringen ser nu slutet på den aktiva spelarkarriären, men än är han inte redo att lämna världsfotbollen.

– Jag vet inte vad framtiden har att erbjuda. Jag kan inte förneka att jag skulle vilja träna Barcelona någon dag, men det är heller ingenting som jag tänker på just nu. Det är sant att jag ser mig själv som en framtida tränare. Jag vill komma tillbaka dit, men jag får se var vägarna för mig när jag slutar att spela, säger han till Mundo Deportivo.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier