Blir landsmannen Solskjaers första värvning?

Manchester United ser över möjligheterna att plocka in Bournemouths norska anfallare Joshua King, skriver The Sun.

26-åringen spelade under landsmannen Ole Gunnar Solskjaer i Uniteds ungdomslag men har prövat lyckan på annat håll efter det. Solskjaer sägs vara en stor beundrare av King och ska vara villig att slanta upp omkring 250 miljoner kronor för honom.

Samtidigt är Solskjaer bara inlånad från norska Molde resten av säsongen vilket kan sätta käppar i hjulet för norrmannens planer att sätta sin egen prägel på laget, skriver Daily Mirror.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier