Man United på jakt efter ny mittback?

José Mourinho ville prompt värva en ny mittback i januari.

Enligt Daily Mail är nye tränaren Ole Gunnar Solskjaer inne på samma spår, något som i så fall kan komma att påverka Victor Nilsson Lindelöfs speltid, även om det ska sägas att svensken har varit en av Manchester Uniteds bäste spelare på senare tid och således mer eller mindre cementerat sin plats i startelvan.

Enligt Daily Mail är följande mittbackar på Uniteds radar:

Kalidou Koulibaly, Napoli.

Nikola Milenkovic, Fiorentina.

Ozan Kabak, Galatasaray.

Eder Militao, Porto.

Milan Skriniar, Inter.

Harry Maguire, Leicester.

Issa Diop, West Ham.

Toby Alderweireld, Tottenham.

Alessio Romagnoli, Milan.

Jean-Clair Todibo, Toulouse.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier