Essien om Hazard: ”Alla skulle älska att spela för Real”

Chelseas Eden Hazard kopplas ständigt samman med Real Madrid. Nu ger sig den tidigare Chelsea-mittfältaren Michael Essien in i debatten. Essien har även representerat Real Madrid under en säsong på lån och beundrar klubben.

– Hazard är en av de bästa spelarna i världen. Och vad gäller Real Madrids intresse så vet jag inte mer än det jag hört via media. Men när Real Madrid hör av sig… Det är alla spelares dröm att spela för dem, säger han till Express Sport och fortsätter:

– Han (Hazard) är lycklig i Chelsea och förhoppningsvis får vi behålla honom.

Vad Essien gör i dag? 36-åringen är för närvarande klubblös och spelade senast i Indonesien.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier