Spanska uppgifter: Agenten i London – ryktas till Arsenal

Sevillas Ever Banega, 30, ryktades till Arsenal redan i somras. Kanske var relationen till gamle tränaren Unai Emery (som hade honom i Sevilla och i Valencia, och nu tränar han Arsenal) den största bidragande orsaken till flyttryktet.

Enligt Mundo Deportivo tillbringade argentinarens agent julen i London – och direkt började det tisslas och tasslas om Banega till Arsenal igen.

Mittfältaren har en utköpsklausul på 180 miljoner kronor och han ses av Londonklubben som en ersättare till walesaren Aaron Ramsey som kommer att lämna klubben.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier