Syrianska vill behålla ”Ragge”

Anfallaren Mathias ”Ragge” Ranégie har gjort sig känd som en spelare som avverkar klubb efter klubb. Han har tidigare tillhört bland annat BK Häcken, Djurgården, Malmö FF, Udinese, Watford, Millwall och kinesiska Dalian Yifang. Den senaste säsongen tillhörde han division 1-laget Syrianska. Han var avgörande i lagets kliv upp till superettan då han gjorde det sista målet i Södertäljeklubbens dubbelmöte i kvalet mot Värnamo.

Enligt FotbollDirekt vill Syrianska behålla anfallaren – som 2011 vann den allsvenska skytteligan på 18 mål – och de ska snart sätta sig och förhandla med hans representanter.

– Han är på semester men kommer hem nu i dagarna. Vi har sagt att vi ska sätta oss ned och diskutera, om inte i mellandagarna så strax efter nyår. Det är klart vi hoppas kunna behålla honom, annars hade vi inte gjort ett försök, säger sportchefen Can Melkemichel till sajten.

– Kommer det en klubb från allsvenskan eller utlandet som han tycker är intressant så kan vi nog få svårt att behålla honom.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier