Wendt om framtida flytt till Blåvitt: ”Inte dags nu”

Oscar Wendt, 33, är inne på sin sjunde säsong i tyska Borussia Mönchengladbach. Det kan bli den sista. Hans avtal med klubben löper ut till sommaren 2019, och han har tidigare betonat att han gärna spelar i sin gamla klubb IFK Göteborg innan han lägger skorna på hyllan.

För P4 Skaraborg berättar Wendt att han inte tänker på en flytt hem just nu i alla fall.

– Jag har ingen aning, om jag ska vara ärlig. Vi får se. Vi trivs jättebra, familjen trivs jättebra och jag trivs jättebra med fotbollen. Jag har fortfarande en viktig roll i laget och i klubben. Vi får se. Jag tror inte att det är dags till sommaren. Men skulle det vara så får man ta det då. Men som jag ser det nu har jag ett eller två år kvar, säger han.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier