Ex-AIK:aren lägger skorna på hyllan

Holländaren Jos Hooiveld, 35, har gjort två sejourer i AIK, mellan 2009–2010 och 2015–2017. Han har även spelat i klubbar såsom Heerenveen, Celtic, Southampton och Twente. Senaste säsongen tillhörde han Orange County SC i amerikanska andradivisionen.

Nu meddelar Hooiveld att han avslutar sin karriär.

Nu när 2019 är på väg är det ett bra tillfälle att ändra riktning och välja en ny väg att gå i livet. Att gå ur min bekvämlighetszon och testa på någonting nytt. Elitfotbollen har varit en stor del av mitt liv sedan jag var 18. 18 år senare gör det ont i mig att säga farväl till det. Men allt gott har ett slut”, skriver han på Instagram.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier