Hernandez öppnar för flytt: ”Får mig att drömma”

Fransmannen Lucas Hernandez har kopplats ihop med en mångmiljonflytt till Bayern München. Nu uttalar sig Atlético Madrids vänsterback för första gången om ryktena.

– Det finns en del klubbar i Europa som får mig att drömma, men jag kommer inte att berätta vilka det är. Jag har det bra i Madrid, säger han till Le Figaro.

Samtidigt är han tydlig med att han kommer att flytta från Atlético om han får chansen.

– Om det är så att jag måste lämna klubben i morgon för att ett annat projekt lockar mig så skulle jag göra det. Just Bayern har kontaktat mig en del och varje gång måste jag väga för- och nackdelarna mot varandra för att komma fram till vad som är det bästa för mig, min familj och min karriär.

22-åringen skrev ett nytt kontrakt med Atlético i somras och har nu en utköpsklausul på drygt 800 miljoner kronor.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier