Nobbar Mourinho: ”Lägger inte stor vikt vid känslor”

José Mourinho fick nyligen sparken från Manchester United – nu letar han efter en ny arbetsgivare. En klubb som nämnts är Inter, laget som portugisen ledde till en mäktig trippel (ligan, cupen, Champions League) 2009/2010. Men italienarnas sportchef Piero Ausilio säger att Inter inte är intresserade.

– Vi kommer att vara mer rationella än så. Vi lägger inte stor vikt vid känslor. Vårt projekt har pågått i ett och ett halvt år med Luciano Spalletti, och det kommer att fortgå i många år, säger han enligt Football Italia.

– Suning (ägarna) är ambitiösa, de vill ha ett Inter som kan vinna. De är inte nöjda om vi slutar tvåa, trea eller fyra.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier