Inter vill göra övergången permanent

Juventus portugisiske ytterback Joao Cancelo, 24 tillhörde i fjol Valencia men tillbringade större delen av säsongen på lån i Inter. Italienarna hade dock inte pengarna för att köpa honom, utan rivalerna Juve norpade högerbackens tjänster.

Nu är Monacos senegales Keita Baldé Diao utlånad till just Inter – agenten Roberto Calenda säger att de jobbar för att övergången ska bli permanent.

– Det kommer inte bli ännu en Cancelo. Inter kommer hitta ett sätt att värva honom. Det finns tid fram till maj, säger han till Gazzetta dello Sport.

Hans prislapp sägs ligga på drygt 340 miljoner kronor.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier