Haksabanovic på väg bort från spanska klubben

Får vi se Sead Haksabanovic, 19, i allsvenskan i vår?

Mittfältaren har ryktats till AIK och nu skriver spanska La Opinión de Málaga att han väntas bli den förste spelaren som lämnar Malaga i januari. Talangen är utlånad till klubben från West Ham och enligt tidningen kommer han inte återvända till Premier League-klubben. I stället uppges han ha flera alternativ, både i Spanien och övriga Europa.

Haksabanovic lämnade Halmstads BK för West Ham i augusti 2017 och förra månaden fanns han med på Sportbladets lista över spelare som borde byta klubb i januari.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier