”Barcelona redo när Eriksen tvekar”

Det börjar bli svettigt på Tottenhams kansli, i alla fall om vi ska tro brittisk press. Christian Eriksens nuvarande avtal löper ut nästa sommar och Mirror påstår nu att dansken fortfarande inte tagit ställning till det nya kontraktsförslag som Tottenham skickade för en månad sedan. Detta samtidigt som FC Barcelona likt en hungrig gam cirkulerar över London för att följa händelseutvecklingen.

Enligt Mail gör nu också ”Spurs” allt för att stoppa spanjorerna. Tidningen påstår att Eriksen kan dubbla sin lön, från dagens knappa 800 000 kronor i veckan, om han stannar i klubben.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier