Arsenal leder jakten på Roma-stjärnan – budar 620 miljoner

Arsenal rycker i Cengiz Ünder, 21.

Den turkiske stjärnan har gjort det bra för Roma under säsongen, inte minst i Champions League, och för tre veckor sedan kom uppgifter om att Arsenal haft scouter på plats för att spana in anfallaren.

Och nu skriver turkiska Fotomac att Premier League-klubben leder jakten på 21-åringen.

Tidningen uppger att Arsenal är den enda klubben som kommit med ett bud på talangen, ett bud som ska uppgå till drygt 620 miljoner kronor. Även Manchester United, Tottenham och Manchester City ska vara intresserade.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier