Milan-stjärnan kan hamna i Premier League

Franck Kessié tillhör sedan 2015 Atalanta men spelar sedan sommaren 2017 på lån i Milan. I sommar kommer Milano-klubben till sist köpa loss 22-åringen för närmare 220 miljoner kronor – men det är inte säkert att han blir kvar i Milan för det.

Enligt Tuttomercato vill Kessie lämna om inte Milan kvalificerar sig för Champions League. Något som även passar klubben då de i så fall behöver sälja spelare för att balansera sin ekonomi.

Såväl Chelsea som Tottenham nämns nu i The Sun (vi vet) som tänkbara klubbadresser för mittfältaren. Detta i så fall till en kostnad av drygt 400 miljoner kronor.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier