Juve utmanar Bayern om Chelsea-talangen

Var hamnar han egentligen, Chelseas ”underbarn” Callum Hudson-Odoi?

Bayern München ska ha lagt flera bud på 18-åringen.

Och nu får klubben konkurrens.

Enligt italienska Calciomercato utmanar Juventus om talangens signatur. Sajten uppger att Serie A-giganten följer situationen noga men att de tvekar kring det höga priset. Chelsea uppges kräva runt 410 miljoner kronor och häromdagen sa assisterande tränaren Gianfranco Zola att han hoppas att yttern stannar.

– Han kan gå en ljus framtid till mötes på Stamford Bridge, sa Zola.

Enligt uppgift ligger Bayerns senaste bud på 320 miljoner kronor.

Samtidigt skriver The Sun att Hudson-Odoi redan har kommit överens om villkoren i avtalet med Bayern, som ser honom som Arjen Robbens långsiktiga arvtagare.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier