”United på jakt efter mittbacksduo”

The Independent rapporterar att Ed Woodward är sugen på att värva en mittbacksduo.

Det ska dels handla om Kalidou Koulibaly (föga förvånande) samt Milan Skriniar. Den sistnämnde Inter-spelaren har än så länge inte skrivit på någon förlängning med Milanoklubben. Koulibaly å sin sida sägs kosta åtminstone 910 miljoner kronor, runt 90 miljoner över det nuvarande rekordet för en försvarare (Virgil van Dijk).

Vad detta innebär för Victor Nilsson Lindelöf är förstås oklart, men vi kan väl gissa att Uniteds övriga mittbackar ligger värre till än svensken.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier