Vill se fler defensiva värvningar av Liverpool

17 vinster på 21 omgångar – fyra poäng framför tvåan Manchester City. Liverpool går som tåget den här säsongen och har bara släppt in tio mål (färst i ligan). Ändå vill den gamle Liverpool-legendaren John ”Aldo” Aldridge se fler defensiva förstärkningar.

– Dejan Lovren var återigen en svag länk i försvaret när Jürgen Klopps mannar förlorade sin första Premier League-match för säsongen. Och jag misstänker att kroaten behöver ersättas förr eller senare om det här laget ska gå från potential till framgång, säger han till Irish Independent.

Vem han vill ha in i laget? Napolis ”miljardman” Kalidou Koulibaly, 27.

– Högkvalitativt motstånd fortsätter att glädjas över att rikta sig mot Lovren eftersom han har en tendens att förlora koncentrationen och det är därför jag anser att Virgil van Dijk behöver en parter av högsta klass, säger Aldridge.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier