Alisson: ”Valde Liverpool i stället för…”

Alisson, 26, har gjort stor succé i Liverpool sedan han anslöt från Roma i somras. Brassemålvakten kostade en bit över 700 miljoner kronor.

För fotbollsmagasinet FourFourTwo berättar han nu att ytterligare en Premier League-klubb fanns med i bilden när det skulle väljas klubb i somras, nämligen Chelsea.

– Jag valde Liverpool av samma skäl som när jag flyttade till Roma när jag först lämnade Brasilien – jag tyckte att detta skulle vara det bästa för min karriär, säger han.

– Chelsea bytte sin manager och spelade inte i Champions League. Jag har också beundrat Liverpools historia. Detta är en klubb som vunnit Europacupen (Champions League). Jag ville verkligen vara en del av den historien. Jag var väldigt nära att vinna med Roma och jag jobbar hårt nu för att göra det med Liverpool, avslutar han.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier