”Mourinho tar över Real – på två villkor”

José Mourinhos sista tid i Manchester United var långt ifrån trevlig. Det var hårda ord och resultatmässiga nederlag var och varannan dag. Till slut fick han sparken och ersattes av norrmannen Ole Gunnar Solskjaer.

Benfica har välkomnat Mourinho till klubben om han så önskar flytta hem till Portugal – men enligt Mundo Deportivo har han siktet inställt på en återkomst i Real Madrid. Den spanska klubben, och framför allt deras president Florentino Pérez, vill enligt flera medier ha tillbaka honom.

Men den gode José har två krav på klubben. För att han ska vara villig att ta över laget så vill han…

  1. Ha en tydlig tydlig transferstrategi och en konkret budget från klubben. Han vill veta hur mycket pengar han har att röra sig med helt enkelt.
  2. Ha en garanti på att både försvaret och anfallet kommer att förstärkas.
allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier