Vädjar till talangen att stanna i Chelsea

Callum Hudson-Odoi är tveklöst rubrikernas man i England. Efter att 18-åringen imponerat i fredagens FA-cupseger mot Nottingham bekräftade Chelseas assisterande tränare Gianfranco Zola att tyska Bayern München jagar anfallaren.

Nu vädjar managern Maurizio Sarri till talangen att stanna.

– Det är bättre för honom att vara kvar här eftersom han är engelsman. Han är fortfarande väldigt ung men utvecklas, speciellt defensivt. Jag vet inte hur klubben tänker men för mig är han en viktig spelare, säger Sarri till BBC.

Enligt ESPN väger dock Sarris ord lätt. Hudson-Odoi kommer istället se hur mycket speltid han får under januari innan han bestämmer sig för om det vore bättre för hans utveckling att lämna för spel i Bayern.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier