Italienska journalisten: ”Ramsey klar för Juventus”

Aaron Ramseys, 28, avtal med Arsenal löper ut till sommaren. Parterna kommer inte överens om en ny deal, därför får walesaren börja förhandla med andra klubbar. I flera dagar har Juventus ryktats vara närmast hans namnteckning. Nu skriver den italienska journalisten Fabrizio Romano – som jobbar med Sky Sports och Guardian – att mittfältaren är klar för klubben.

”Bekräftat: Aaron Ramsey till Juventus nästa juni, en klar affär. Hans agent kommer till Italien snart för att möta Juventus sportchef Paratici och skriva under kontraktet för nästa säsong. Nu kör vi!”, skriver han på Twitter.

Enligt Daily Mail betalar Juve 70 miljoner kronor per säsong till Ramsey (femårsavtal) som dessutom får 100 miljoner i sign on-bonus.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier