”United kommer aktivera hans utköpsklausul”

Ole Gunnar Solskjaer är – trots fem vinster på sina fem första matcher – inte nöjd med Manchester Uniteds defensiv. De har tidigare kopplats ihop med Napolis miljardman Kalidou Koulibaly, men enligt spanska Marca kommer United att gå efter ett billigare alternativ.

Romas grekiska mittback Kostas Manolas, 27, har en utköpsklausul på drygt 300 miljoner kronor, och han verkar inte vara så sugen på att förlänga sitt avtal med Serie A-klubben. Han har tidigare snackat om att han vill flytta till en europeisk storklubb och Old Trafford ska tydligen vara en av hans drömdestinationer.

Enligt uppgifterna kommer United aktivera Manolas klausul nu i januari.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier