”Flyger in för att övertyga Sala”

Nu hade ju det här ryktet varit bra mycket saftigare om Sala även hade haft ett ”H” i sitt namn, men då hade vi förmodligen blivit utan Neil Warnock så det kanske är bäst så här ändå.

Den gode Warnock, som slaktade Liverpool och Nathaniel Clyne offentligt i veckan efter att backen blåst Cardiff och valt Bournemouth istället, ska enligt The Sun (vi vet) nu ha packat sina väskor och flugit till Frankrike för att försöka rädda transferfönstret. Där ska 70-åringen träffa 28-årige anfallaren Emiliano Sala.

Argentinaren hoppas lämna Nantes efter över 100 ligamatcher för klubben och fransmännen är också redo att låta anfallaren gå om budet överstiger motsvarande 230 miljoner kronor. Cardiff och Warnocks enda problem är att Sala själv, enligt uppgifterna, hade hoppats på en lite mer profilstark intressent än den walesiska klubben.

Nu ska Warnock, med hela sin gigantiska profil, ändå göra vad han kan för att personligen övertyga Sala om att Cardiff är rätt för honom.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier