Kan bli Bayern istället för Barcelona

Ajax Frenkie De Jong påstås vara klar för Barcelona och med det kan spanjorernas intresse för PSG:s Adrien Rabiot ha svalnat. Nu skriver såväl franska RMC som tyska Sportbild, båda med god trovärdighet, att det istället kan bli Bayern München för Rabiot.

Bayern hoppas köpa 23-åringen redan i januari men PSG är ovilliga att sälja fransmannen. Lyckas inte det hoppas tyskarna övertyga mittfältaren om att komma när hans kontrakt löper ut till sommaren istället.

– Du vet hur vintermarknaden är. Vi håller våra ögon och öron öppna men det finns ingenting mer att säga just nu än att Rabiot är en intressant spelare, sa Bayerns sportchef Hasan Salihamidzic häromdagen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier