”Kan sälja stjärnan – för att köpa Neymar”

Vi har saltat på tok för lite i bloggen än så länge men nu ska karen fram! För här kommer en riktig flintastek till sillyrykte.

Enligt Evening Standard måste Philippe Coutinho spela för sin framtid i Barcelona under våren. Misslyckas han att imponera kan brassen, som anslöt för bara ett år sedan för någonstans mellan 1,1 och 1,5 miljarder kronor, säljas redan i sommar.

Detta för att finansiera ett återköp av Neymar från PSG. Enligt Evening Standard är Barcelonas arbete med att få tillbaka Neymar också redan i full gång.

Men var ska Coutinho då? Ja, det är än så länge öppet för gissningar.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier