”Måste göra något för det här laget”

Gonzalo Higuain påstås vilja lämna Milan och ska enligt spansk press vara över med Chelsea om en övergång. Klart är att anfallaren blivit en allt annat än populär figur i Milan-lägret.

När sportchefen Leonardo fick frågor om 31-åringens framtid lindade han inte på något sätt in sitt omdöme.

– Det finns ingen poäng i att följa rykten och skvaller. Han är här nu och eftersom han är här nu måste han börja anstränga sig och faktiskt göra något för det här laget. Ett mål kan förändra mycket men han måste även börja ta lite ansvar, citeras Leonardo av Daily Mail.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier