PL-klubbar på jakt efter Shinji Okazaki

Enligt uppgifter till Sky Sports är Leicester Citys anfallare Shinji Okazaki en eftertraktad man i Premier League. Japanens avtal med klubben löper ut i slutet av säsongen, men han stannar gärna i ligan, eller åtminstone i Europa för att försvara sin plats i landslaget inför VM 2022.

Sky skriver att Huddersfield har hört av sig till klubben för att värva anfallaren, men lagets tränare David Wagner vill inte uttala sig om 32-åringens framtid.

– Jag kan inte säga någonting om någon. Jag gillar inte att kommentera andra lags spelare, säger han.

Även andra Premier League-lag ska vara intresserade av Okazaki.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier