PSG-tränaren om sensationella Neymar-ryktet

Thomas Tuchel hade en tung kväll på PSG:s bänk under onsdagskvällen när laget åkte ur franska ligacupen mot Guingamp. Efter matchen krävde pressen inte bara svar kring vad som hände på planen – utan även kring vad som är på gång utanför den.

Uppgifter i spansk press gör gällande att Neymar ska ha fört samtal med en Barcelona-representant om en återkomst till La Liga i sommar. Tuchel säger sig dock inte oroas över situationen.

– Jag tror att Neymar trivs, han är väldigt professionell. Jag tror verkligen att han är lycklig här, både i omklädningsrummet och på planen, säger Tuchel enligt The Mirror.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier