”Budet från Barça: 566 miljoner kronor”

Vi skrev redan i går om Barcelonas bud på Chelseas Willian, men nu kommer Telegraph med mer info.

Enligt tidningen ska budet på brassen ha haft ett totalvärde på 566 miljoner kronor. I summan ska dock värdet på Malcom, som Barcelona vill använda som delbetalning, ha ingått.

Barça köpte anfallaren från franska Bordeaux så sent som i somras för 430 miljoner kronor så en kvalificerad gissning är att de rena pengarna i Willian-budet alltså skulle vara ungefär 136 miljoner kronor, förutsatt att Telegraphs information stämmer.

I vilket fall ska Chelsea ha avvisat budet. Detta alltså trots att Willian hunnit bli 30 år.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier