”Neymars desperata telefonsamtal”

Ryktena om Neymars framtid intensifieras i spansk press och visst börjar det här mer och mer se ut som en Barcelona-orkestrerad kampanj för att faktiskt jaga loss brassen från PSG?

Nu skriver nämligen El Mundo att Neymar använt sin fars telefon för att personligen ringa upp Barça-presidenten Josep Maria Bartomeu. I samtalet ska 26-åringen ha bett om ursäkt för det sätt han lämnade klubben på när han betalade sin egen utköpsklausul och skrev på för PSG 2017, och dessutom talat illa om Thomas Tuchels sätt att leda det franska laget.

Game on, eller vad ska vi säga?

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier