United vill ha Coutinho

Tidigare i veckan kom galna uppgifter om Philippe Coutinho, 26.

Fotbollssajten CaughtOffside skrev att Manchester United jagar Barcelonas brasilianske stjärna och att Premier League-jätten redan inlett förhandlingar med den spanska klubben.

Och nu kommer fler uppgifter på samma spår.

Goal uppger att United har kontaktat mittfältarens agent om en möjlig återkomst till England. Sajten skriver att PL-klubben länge varit intresserad av 26-åringen och att de nu bestämt sig för att ”testa lyckan”, men katalanerna ska inte vara villiga att släppa sitt dyraste spelarköp riktigt än.

Coutinho själv ska inte heller vara redo att försöka få igenom en flytt i nuläget.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier