Lustig om framtiden – efter AIK-ryktet: ”Bollen hos Celtic”

Mikael Lustig, 32, har ryktats bort från Celtic.

Den svenske landslagsbacken har mindre än ett halvår kvar på kontraktet (går ut i maj, med option på ytterligare ett år) och det har framför allt viskats om att AIK är intresserat av att plocka hem 32-åringen.

– Det är upp till Celtic, så vi får se vad som händer de närmaste veckorna. Jag har alltid sagt att jag älskar den här klubben och Glasgow som stad. Jag vill alltid spela för Celtic, sa Lustig i november.

Och nu uttalar han sig på nytt.

Med ungefär samma ord.

– Vi trivs bra i Glasgow och bollen är hos Celtic. Om de säger att de vill ha mig kvar kommer jag stanna, säger svensken till Expressen.

Exp: Om Celtic säger att de inte vill utnyttja optionen, är det klart att ni flyttar hem till Sverige då och att AIK kan bli aktuellt?

– Nej, om det händer så får vi se. Inget är klart med att vi ska flytta hem i så fall, då kan det lika gärna bli något annat utomlands. Men jag hoppas vara kvar i Celtic, men om det inte blir så är jag säker på att jag hittar något där jag trivs.

– Det viktiga är att det ska vara bra för familjen och även fotbollsmässigt.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier