Yaya Touré återvänder till Premier League? ”Vet aldrig”

Yaya Touré, 35, har ryktats vilja tillbaka till Premier League.

Ivorianen bröt sitt kontrakt med Olympiakos i december efter bara tre månader i klubben och enligt tidigare uppgifter från Sky Sports letar han en ny klubb i PL. Där är West Ham en av klubbarna som nämnts.

Och nu uttalar sig Touré själv om framtiden.

– Det här är absolut inte slutet, jag vill fortsätta spela, säger mittfältaren till Sky Sports och fortsätter:

– Jag gick till Olympiakos och lämnade eftersom jag inte var så lycklig, mentaliteten var väldigt annorlunda. Det var ett dåligt val. Det var kanske ett emotionellt val eftersom jag började där och ville ge något tillbaka till fansen.

Om det blir PL framöver?

35-åringen stänger inga dörrar.

– Man vet aldrig, kanske. Det är möjligt att jag vill spela i ett eller två år till, vi får se.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier