Klart: ”Solskjaers första värvning i United”

Ole Gunnar Solskjaer tog över Manchester United ett par dagar innan jul. Nu har klubben värvat sin första spelare under norrmannen.

Det rör sig om den franske anfallaren Noam Emeran, 16, från Amiens. Den engelska storklubben vann dragkampen om ynglingens namnteckning mot Juventus och PSG.

Den franske U17-landslagsmannen ansluter till klubben i slutet av månaden, men kommer inte att spela med a-laget.

– Jag valde Manchester United efter att ha diskuterat det med min familj. Jag tycker att United var det bästa alternativet för mig som vill spela på den högsta nivån. Nu är det upp till mig att arbeta hårt för att nå mina drömmar, säger Noam Emeran, enligt The Sun.

– Jag har flera idoler; Anthony Martial, Leroy Sané och Neymar.

 

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier