Galna uppgifter: ”Liverpools sägs buda 720 miljoner”

Här kommer ett rykte som bör tas med en nypa salt. Portugisiska Correio da Manhã skriver nämligen att Liverpool har lagt ett officiellt bud på Benficas stortalang João Félix, 19. Vad tidningen uppger att engelsmännen vill betala? 720 miljoner (!) kronor.

Den portugisiske U21-landslagsmannen har gjort fyra mål och en assist på nio ligamatcher i år och Benfica vill inte släppa sin oslipade diamant. Därför nobbar de enligt tidningen budet.

19-åringens avtal löper ut 2023 och han sägs ha en utköpsklausul värd 1,2 miljarder kronor.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier