Häcken-brassen kan lämna allsvenskan: ”Vill tillbaka”

Paulinho, 32, har ett år kvar på sitt avtal med Häcken. Hans agent har tidigare berättat att det finns intresse från utländska klubbar.

– Jag har en del okej erbjudanden, men jag har ett år kvar på mitt kontrakt. Jag fokuserar bara på Häcken, men om någon har något riktigt bra för mig och för klubben då får vi titta på det och fundera, säger Paulinho själv till Göteborgs-Posten.

Han säger att om han flyttar så gör han det helst till en annan europeisk liga – trots att han kan tjäna större pengar i andra delar av världen.

– Om jag lämnar vill jag komma tillbaka hit igen, jag älskar klubben och stan, säger han till GP.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier