”Finns inget annat lag som intresserar mig i Sverige”

I förra veckan kom beskedet att Jonathan Tamimi, 24, valt att förlänga sitt kontrakt med Gif Sundsvall.

Högerbacken har skrivit på ett nytt avtal över 2021.

Och valet var självklart, menar han.

– Det finns inte så många ställen där de tänker på det sätt som man gör i Gif Sundsvall och jag har varit väldigt rak mot Joel (Cedergren, tränaren) om det också. Det finns bara ett svenskt lag jag vill vara i och det är Gif Sundsvall. Det finns inget annat lag som intresserar mig i Sverige, säger Tamimi till Sundsvalls Tidning.

Han fortsätter:

– Jag gillar hur man tänker i Sundsvall. Jag tycker mycket om Joel och Henrik och Andreas, hur de bryr sig om människan och att alla ska må bra. De sätter personen före fotbollsspelaren och det anser jag är den rätta vägen. Mår man bra utanför planen presterar man mycket bättre på planen också. Gif Sundsvall kändes som rätt väg för att ta nästa steg i livet.

Försvarskuggen gjorde ett mål och sju assist i allsvenskan förra säsongen.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier