AIK testar mittfältare

AIK åker på träningsläger till Dubai i slutet av januari.

Där kommer klubben att testa den ghananske mittfältaren Cletus Nombil, 18. Han kommer från Dreams FC i Ghana men har varit utlånad till tjeckiska Sparta Prag sedan i somras.

– Det är en central mittfältare som vi har fastnat för, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till Fotbollskanalen.

Han fortsätter:

– Vi hade ambitionen att ta hit honom i november efter seriespelet, men visumfrågor gjorde att han inte kom loss. Då har vi försökt titta på något annat tillfälle och då passar träningslägret bra. Både ur ett visumperspektiv men också för att vi då kan få ett grepp om honom över en något längre tid än vad som brukar vara fallet när man är på besök under vår försäsong.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier