Hazard om Real: ”Varför inte?”

Eden Hazard, 28, har länge ryktats till Real Madrid.

I förra veckan kom uppgifter om att Chelseas prislapp på stjärnan ligger på runt 1,15 miljarder kronor och belgaren har flera gånger uttalat sig om en eventuell flytt till den spanska storklubben.

Och nu gör han det igen.

På frågan om han skulle gilla en flytt till Real svarar 28-åringen:

– Varför inte? Ni vet det mycket väl. Ni ställer frågan, men ni vet vad svaret kommer bli så ni behöver inte fråga, säger Hazard till France Football och fortsätter:

– Jag har vunnit allt i England förutom Community Shield, men det innebär inte att jag lämnar. Jag har alltid sagt att jag vill utforska något annorlunda efter England, men det finns också saker som kanske får mig att stanna. Efter VM ville jag lämna, men i slutändan stannade jag i Chelsea och jag gör en av de bästa säsongerna så här långt.

Hazards kontrakt med Chelsea går ut i juni 2020.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier