”Hoppas att de erbjuder mig ett flerårskontrakt”

Filipe Luis, 33, har ryktats bort från Atlético Madrid.

Den brasilianske landslagsbacken har placerats i klubbar som Milan och Inter – men han vill stanna i Atlético.

Nu talar han ut om framtiden.

– När jag kom tillbaka från Chelsea planerade jag att avsluta karriären i Atlético. Jag var 30 år gammal och skulle avsluta kontraktet vid 33 eller 34. Jag skulle förlänga med ytterligare två eller tre år och sedan jobba för klubben, det hade varit perfekt, säger vänsterbacken, som sitter på ett utgående kontrakt, till Globo Esporte.

Han fortsätter:

– Men vi vet att i fotboll så kan saker förändras och ”Atléti” har en regel, med citationstecken, att bara förlänga med ett år för de som är över 30. De lovade mig, inför gruppen, att de i slutet av fönstret kommer göra en insats och erbjuda mig en förlängning. Jag hoppas att de kommer erbjuda mig ett kontrakt på två eller tre år, så att jag kan avsluta min karriär här. Men det beror på klubben.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier