”Så långt avtal får Bajens nye målvakt”

Allt verkar klart med Gianluca Curcis märkliga övergång till Hammarby. Den italienske målvakten, med ett förflutet i Roma, bröt kontraktet med AFC Eskilstuna på grund av familjeskäl och hemlängtan. Ändå stannar han kvar i Sverige och förväntas i dag, torsdag, presenteras för Bajen.

Enligt supportersajten Tutto As Roma har agenten Alexander Garini bekräftat att det rör sig om ett avtal på sex månader med option på ett och ett halv år.

Om allt stämmer blir Curci, som säkerligen var Superettans bäste spelare i fjol, tänkt ersättare för skadade Johan Wiland.

/Kristoffer Bergström

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier