Bekräftar: Stjärnan ber om att få lämna

Ivan Perisic vill lämna Inter.

Sportchefen Beppe Marotta bekräftar nu att stjärnan uttryckligen bett om att få lämna.

– Men än så länge har vi inte fått några rimliga bud, säger han till italienska medier.

Peresic fanns inte med i startelvan i söndagens match mot Torino.

Enligt uppgift har Arsenal, Manchester United och Atlético Madrid uttryckt intresse för 29-åringen.

– Vi lyssnar på spelaren och hans vilja, vi vill att han ska vara lycklig. Samtidigt måste vi ta hänsyn till vad som är bäst för klubben. I nuläget har vi inte fått några bud som känns bra, så vi får vänta och se, säger Beppe Marotta.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier